Beşiktaşımızda Yerli Hoca Zamanıdır

uzun yıllar Beşiktaşımızda bir çok yabancı hoca çalışmış, kimisi alt yapımız sayesinde çok başarılı olmuş, kimisi de başarısız olup cebini yüklü tazminatlarla doldurduktan sonra ülkemizden ayrılmıştır.

Artık gün Beşiktaş değerlerini bilen, alt yapımıza ve gençlere önem veren, Beşiktaş duruşunu gösterebilecek, taraftarı, yönetimi ve tüm camiayı kaynaştırabilecek bir yerli hocayla çalışma zamanıdır. Beşiktaş için, Şanlı Kartal için, Siyah Beyaz için, gecesini gündüzünü feda edecek, takımımızı yıllarca zirveye uçuracak,gerçek Beşiktaşlı yerli hoca zamanıdır. Büyük taraftarımızın, camiamızın, her zaman arkasında durabileceği, bizden biri olan hoca zamanıdır. Derneklerimizin, kongre üyelerimizin ve büyük taraftarımızın ellerini taşın altına sokma zamanıdır. Yani gün FEDA zamanıdır.

Biz 1903 Birliği olarak futbol takımımızın, ancak yerli hocayla başarıya ulaşabileceğine inanıyor, değerli Beşiktaş camiasına ve Türk Spor kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz.

Büyük Beşiktaşım, sana canımız feda!

1903 Birliği, 16 Haziran 2012