Artık Yeter!

109 yıllık şanlı Beşiktaş‘ımızı uzun yıllar yanlış hakem kararlarıyla sindirmeyi ve ezmeyi kendisine görev edinmiş Türk futbolunun hakem camiasına artık yeter demenin zamanı gelmiştir.

Araştırıldığında en çok hakem hatasına maruz kalmış değerli kulübümüzün bu yüzden bir çok şampiyonlukları yok olup gitmiştir. Bu durum da, geçmişte maçlarda kötü yönetim gösteren Ahmet Çakar, Vahap Beyaz, Cem PapilaErtuğrul Dilek, Hüseyin Göçek gibi bir çok hakemin yanına kar kalmıştır. Bilhassa son 5 yıldır hakem camiası kulübümüzün futbol takımına karşı sarı ve kırmızı kart gösterme konusunda adeta birbirleri ile yarış haline girerek değerli kulübümüzü ve sporcularını zor durumda bırakmışlardır. Camiamıza ve kulübümüze olan bu kin ve nefreti anlamak mümkün değildir.

Biz 1903 Birliği yönetimi ve üyeleri olarak bilinçli yapılan hakem hatalarına bundan böyle asla sessiz almayacağımızı bildiririz.

16 Nisan 2012 tarihinde BJK-GS maçında yaşanan olaylardan dolayı, son derece kötü ve taraflı maç yönettikleri herkesçe kabul edilen hakem Hüseyin Göçek ve yardımcı hakem Baki Tuncay Akın‘ın hakemlik görevlerinden uzaklaştırılarak gerekli cezaların verilmesi için TFF ve MHK’yi ivedilikle göreve davet ediyoruz.

1903 Birliği olarak bizler bu kişilere kısa zamanda verilmesi gereken cezaların yakın takipçisi olacağımızı değerli Türk Spor kamuoyun ile paylaşır saygılarımızı sunarız.

1903 Birliği, 17 Nisan 2012