1903 Birliği, efsanevi Kapalı Tribün’de 30 yılı aşkın bir süre önce başlayan, ortak sevgisi Beşiktaş olan, arkadaşlığın neticesinde ortaya çıkmıştır. Tamamı BJK Kongre üyesi, hatta bir kısmı şimdi Divan Kurulu üyesi, olan grup üyeleri çeyrek asırdan daha fazla olan bir sürede acı tatlı tüm günleri beraber yaşamışlar, nice tarihi zaferlere tanıklık etmişler ve canlı gözle izlemişlerdir.

Bugün ise bu “zamanının gençleri” Beşiktaş’ı bir dünya kulübü yapabilmek için düşünce ve projeler ortaya koymak istemektedir. Beşiktaş Kulübü’nün idari ve mali yapısıyla birlikte kendi geleneksel değerlerine bağlı olarak ilerlemesini sağlamak başlıca hedeftir. Temsil edilen tüm branşlarda yarışmacı kimliğiyle yer almasını sağlamak esastır.

BİZ KİMİZ?

90’ı kongre , 12’si divan kurulu olmak üzere 122 kayıtlı üyesi olan,

• 30 yıl önce başlayıp yolu Suadiyeliler Grubu’ndan, Grup Siyah-Beyaz’dan, ‘’EFSANE KAPALI’’dan geçen;
  • Ortak sevgisi Beşiktaş olan
  • Kan bağı ile olmasa da sevgi bağıyla kardeş olan
  • Üyelerinin tamamı BJK Kongre üyesi, bir kısmı da Divan Üyesi sıfatı taşıyan
  • Birilerine yardım etmeye bayılan
  • Bünyesinde hem olgun hem de genç Beşiktaşlılar’ı barındıran
  • Birlikte yemekten içmekten, deplasmandan ve seyahatten keyif alan
  • Üyeleri arasında üst düzey profesyonellerin ve iş sahiplerinin çoğunlukta olduğu
  • Mustafa Kemal ATATÜRK’ü hem sözünde hem özünde anlayan ve anlatan

Tribün çocuklarının oluşturduğu bir BİRLİKTELİKTİR.